Referenser

Omdömen genom Offerta.se

Se alla omdömen för Sense4 Solutions AB på Offerta.se

Nätverk & föreningar

BNI Sverige & gruppen Halmstad First

Vi är stolta och glada över att få vara med i BNI gruppen Halmstad First där vi får stora möjligheter till att göra fler och bättre affärer. På deras hemsida bni.nu återfinns medlemmarna i vår grupp som vi har ett nära samarbete med. Medlemmar i BNI har givetvis förmånliga rabatter på våra tjänster & licenser.

Företagarna – Sveriges största företagarorganisation

Som småföretagare är det viktigt att hålla ihop. Genom företagarna känner vi att vi får ett stort stöd när vi behöver det. Påvisar man ett medlemskap i Företagarna premieras man givetvis även där med förmånliga rabatter på våra tjänster – företagare måste hålla ihop!

 

TEK – Kompetens

En självklar partner och ett bra nätverk för att sprida och dela kompetens och kunskap i stunder man behöver det. Påvisar man ett medlemskap i TEK gäller givetvis även där förmånliga rabatter på våra tjänster.


 

 

Referenser


Monthlycup AB är Sverigeledande inom försäljning av menskoppar. Sense4 Solutions har sedan 2016 haft möjligheten att hjälpa bolaget strukturera upp sin ekonomi i förhållande till dess snabba tillväxt. Idag sker all bokföring digitalt och enkelt med attestflöden och där leverantörerna skickar in fakturor direkt in i systemet. ”Vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi har fått och vi har rekommenderat Sense4 Solutions till många av våra vänner som också är företagare”.

VD – Lisa
Telefon: 073-502 98 18
Lisa@monthlycup.com


 

Vi är väldigt bra på att programmera affärssystem – genom samarbetet med Sense4 Solutions kan dom hjälpa oss med vår bokföring, bokslut, årsredovisning och deklaration och vi kan hjälpa dom och deras kunder med att koppla samman system med bokföringsprogrammet. Ett effektivt och bra samarbete som gynnar båda parter. Nu har vi haft Sense4 Solutions i snart 2 år och ser fram emot ett fortsatt långvarigt samarbete.

VD – Martin
Telefon: 076-116 50 51
Martin@it24develops.com


För att sänka lönekostnaderna fick vi stöd av Sense4 Solutions med personalplanering. Samarbetet har utökats med åren och nu sköter de både kort- och långtidsplanering av personalen i våra butiker i Trelleborg, Svedala och i Lund. Vi har även fått hjälp med att synas mer på Facebook och därigenom fått många fler kunder. Vi kan fokusera på att baka och tillhandahålla service i våra butiker – så hjälper Sense4 Solutions oss med resten!

Sverigechef – Holger
Telefon: 070-633 00 02
E-Post: Holger@wernersbackhaus.se